• Sky
  • Mint
  • Azure
  • Indigo
  • Blueberry
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Pomegranate
  • Ruby Red
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Teal
  • Chocolate
  • Slate
  • Midnight
  • Maastricht
  • Charcoal
  • Matte Black
  • Disable
Welcome to iOSGods

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Tekminibi

Advanced ViP
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited

About Tekminibi

  • Rank
    Member
  • Birthday 08/10/1986

Profile Information

  • iDevice
    iPhone 7 Plus
  • iOS Version
    10.1.1
  • Jailbroken
    Yes
  • Android Device
    Samsung galaxy
  • Rooted
    Yes
  • Gender
    Male
  • Location
    Canada
  • Interests
    Cigars

Recent Profile Visitors

95 profile views
  1. I think I qualify?? Yikes
  2. Help/Support

    Have you changed your root pw ?
  3. Solved

    Yes, that's what it does. Except you dont get your account back.
  4. Help/Support

    1. Rełoad sources several times, and I found it works best if you delete one (just have to readd it) 2. Got terminal: type "uicache" that's it nothing else just "uicache" hit enter 3. Type "su" then type (your pw. Default alpine) hit enter then type "apt-get update" Let uicache and apt-get update load FULLY..follow on screen prompts. 4. Respring and rełoad sources, again removing and re-adding One for best results. Works for me, oh yeah don't use that stupid thing that skips loading sources, it'll f**k your sh!t up. Cydown is fine just not the option in settings for "skip loading sources"
  5. Solved

    It's called ... Drum roll....... Apps manager in bigboss repo orange icon
  6. This is exactly what happens to me using the newest version, did you find a fix??? Happened all the way through beta3-beta4 yalux and still does. It's like the sound of the attack is too much and it bugs out, cuz mine kinda skips for a sec then crash. I found if I go a bit slower it SEEMED to help but always crash in the end. PS I just got banned on msl
  7. I'm in the hole like -5,000,000,000 or more... I can't get diamonds only gold
  8. DIY Hack

    Yes! ty i needed this!!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


    • Administrators |
    • Global Moderators  |
    • Moderators  |
    • ViP |
    • Cheaters |
    • Modders  |
    • Novice Cheaters |
    • Rookie Modders |
    • Supporters |
    • GFX Team  |
    • Senior Members |
    • Members |