Jump to content
  • Sky
  • Mint
  • Azure
  • Indigo
  • Blueberry
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Pomegranate
  • Ruby Red
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Teal
  • Chocolate
  • Slate
  • Midnight
  • Maastricht
  • Charcoal
  • Matte Black

serebro03

Senior Member
  • Content Count

    105
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

58 Learning the Ropes

About serebro03

  • Rank
    Senior Member

Profile Information

  • iDevice
    iPad Pro (11-inch)
  • iOS Version
    12.4
  • Jailbroken
    Yes
  • Android Device
    no
  • Android Version
    no
  • Rooted
    Yes
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

565 profile views
  1. Thx for all speeds) I rejeil device and all work good)
  2. I installed at first chams, tested, but not happens. Robots working as usually. Then I deleted mode menu and install without chams. But no speed 1,5 or 2x
  3. I tested new hack. mode menu work, but robots walking with normal speed @dj_TK
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


    • Administrator |
    • Special Rank |
    • ViP Pro |
    • ViP Jailed |
    • ViP |
    • Cheater  |
    • Modder  |
    • Novice Cheater |
    • Rookie Modder |
    • Contributor |
    • Senior Member |
    • Member |
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy - Guidelines