Jump to content

PUBG MOBILE v0.9.0 - DLG Cheat Engine Enabled! [ Easy Install ]

Walking Hell

16,733 posts in this topic

Recommended Posts

• Replies 16.7k
  • Created
  • Last Reply
Posted

Kardeşim cydia impactoru yüklüyorsun PC’ye sonra burdan indirdiğin iPa dosyasını cydiaya sürükleyip iCloud adresin ve şifreni girip telefon/tabletin neyse ona yüklüyorsun. Parola hatası verirse Appleid.apple.com a giriş yap şifre oluştur kısmıyla parola oluştur ve oluşturduğun şifreyi gir

4 minutes ago, Projetor said:

Cydia ile nasıl yükleniyk ki aq

Posted
Just now, enesyilmaz.55 said:

Kardeşim cydia impactoru yüklüyorsun PC’ye sonra burdan indirdiğin iPad dosyasını cydiaya sürükleyip iCloud adresin ve şifreni girip telefon/tabletin neyse ona yüklüyorsun. Parola hatası verirse Appleid.apple.com a giriş yap şifre oluştur kısmıyla parola oluştur ve oluşturduğun şifreyi gir

Anladım hacı pc yok anasını satim ya am biti dida kolay kurulumu verse bari sen denedinmi 0.8 de çalısıylrmu

Posted
2 minutes ago, Projetor said:

Anladım hacı pc yok anasını satim ya am biti dida kolay kurulumu verse bari sen denedinmi 0.8 de çalısıylrmu

Yok dostum şuan indirme aşamasındayım tam indirecek mi onu bile bilmiyorum dediğin gibi şu am biti DiDA ?  adam gibi link vermiyor paralı siteden veriyor huur çocuğu bakıcaz haberdar ederim seni 

Posted
Just now, enesyilmaz.55 said:

Yok dostum şuan indirme aşamasındayım tam indirecek mi onu bile bilmiyorum dediğin gibi şu am biti DiDA ?  adam gibi link vermiyor paralı siteden veriyor huur çocuğu bakıcaz haberdar ederim seni 

Kanka isminde meymenet yok aq 3. Sınıf afrika topçusu gibi dida nedir

hacı pc aşamasını doğrmu anladım şimdi 

1: pc cydia kur

2: topicte verdiği ipayı kur pc ye

3: kurduğun ipayı cydia sürükle 

4: son olarak telefona geri at?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We would like to place cookies on your device to help make this website better. The website cannot give you the best user experience without cookies. You can accept or decline our cookies. You may also adjust your cookie settings. Privacy Policy - Guidelines