Jump to content

PUBG MOBILE v0.7.5.8757 +7 FREE Jailed Cheats! [ Easy Install ]

Rook

19,819 posts in this topic

Recommended Posts

• Replies 19.8k
  • Created
  • Last Reply
Posted
1 minute ago, Hekan55 said:

Ben sildim oyunu bakarım buradan hile güncellenirse geri dönüş yaparım yoksa gg pubg.

Rütbeler/Sezon sıfırlandıktan sonra Fatih hesabımın bir tadı kalmadı, şimdi de plat rankındayım ve rütbe kasamıyorum, karşımda ki çoğu kişi hile duvar arkasından tut, deniz içi vurma bile mevcut anasını siktiklerimde.  Hatta ve hatta speed hack bile mevcut, artık oyunda normal oyuncu vs normal oyuncu  yok. HACK VS HACK sistemi mevcut, kimin hilesi iyiyse o kazanıyor maçı. Amına koyduğum PUBG MOBİLE yapımcıları da ağlayarak 31 çekiyor, amına koyduklarım reportlara bile bakmıyorlar. ilk 100 full hack ve sistem sadece ios sistemine çalışıyor androide bir sikim yapamıyor amk oyunu 

Posted
24 minutes ago, DiDA said:

Try them on a new guest account.

I tried that on a newly JB iPhone 6s+, used a new level 1 Guest Account, and 3 minutes into the Training and I got kicked out with a 20 min ban.

Posted
Just now, kieveozi said:

Rütbeler/Sezon sıfırlandıktan sonra Fatih hesabımın bir tadı kalmadı, şimdi de plat rankındayım ve rütbe kasamıyorum, karşımda ki çoğu kişi hile duvar arkasından tut, deniz içi vurma bile mevcut anasını siktiklerimde.  Hatta ve hatta speed hack bile mevcut, artık oyunda normal oyuncu vs normal oyuncu  yok. HACK VS HACK sistemi mevcut, kimin hilesi iyiyse o kazanıyor maçı. Amına koyduğum PUBG MOBİLE yapımcıları da ağlayarak 31 çekiyor, amına koyduklarım reportlara bile bakmıyorlar. ilk 100 full hack ve sistem sadece ios sistemine çalışıyor androide bir sikim yapamıyor amk oyunu 

Aynen aq sikiyim oyunda tek Bạn ioslara aq adamlar deniz Kara hava fark etmiyor sikiyorlar aq

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We would like to place cookies on your device to help make this website better. The website cannot give you the best user experience without cookies. You can accept or decline our cookies. You may also adjust your cookie settings. Privacy Policy - Guidelines